مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی چیست؟ کسب پروانه چه امتیازاتی دارد؟

مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی چیست؟ کسب پروانه چه امتیازاتی دارد؟

مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی چیست؟ اگر من در آزمون نظام مهندسی قبول شوم، چه میشود؟ چرا تمامی مهندسین رشته های عمران، تاسیسات، برق و… برای قبولی در آزمون سرودست میشکانند؟ این ها رایج ترین سوالاتی است که شنیده میشود.

 

در ادامه همراه سودا بیایید تا با مزیت های کسب پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسی، مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی و امتیازاتی که برای در سازمان به همراه دارد، آشنا شوید. اگر برای شرکت رد آزمون نظام مهدسی هنوز شک دارید، قطعا اگر از مزایای آن مطلع شوید، نظرتان کاملا مثبت میشود.

 

مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی چیست؟ کسب پروانه چه امتیازاتی دارد؟

 

 

مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی چیست؟  

عضویت در سازمان نظام مهندسی دارای مزایایی مانند دریافت پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی را دارد، شما با دریافت پروانه اشتغال از تسهیلات قانونی بهره‌مند می‌شوید و به قول معروف پول پارو خواهید کرد چرا مدام در حال دریافت پروژه، نظارت و امور مهندسی هستید. 🙂  در این مطلب قصد داریم اطلاعات جامع در مورد مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی و مدارک مورد نیاز جهت عضویت در این سازمان را در اختیار شما قرار دهیم، تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

 

 

مزایای داشتن پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی چیست؟

مزایای داشتن پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی متنوع است و می توان گفت مهم ترین مزیت پروانه اشتغال در واقع اعتبار آن است و با داشتن این پروانه می توانید دفتر مهندسی داشته باشید.

شما می توانید پروانه اشتغال به کار خود را به صورت سالانه به شرکت‌های حقوقی بدهید و مبلغی را دریافت نمایید اما لازم است بدانید که در صورت هر گونه‌ اتفاق تمامی مسئولیت های طراحی، نظارت و غیره بر عهده شما می‌باشد و بر این اساس بهتر است از این کار صرفنظر کنید.

امتیازات عضویت در سازمان نظام مهندسی

عضویت در سازمان نظام مهندسی دارای بسیاری از مزایا است. در زیر چند مورد از این مزایا را بررسی می‌کنیم:

1. حفظ استانداردهای حرفه‌ای از مهم ترین مزیت های عضویت در سازمان نظام مهندسی:

عضویت در سازمان نظام مهندسی به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از استانداردها و رهنمودهای حرفه‌ای، کیفیت کار خود را بهبود دهید و بهترین روش‌ها و فنون را در زمینه مهندسی رعایت کنید.


 

2. اعتبار حرفه‌ای با کسب پروانه اشتغال:

از مزیت های مهم عضویت در سازمان نظام مهندسی، ایجاد اعتبار است. عضویت در سازمان نظام مهندسی به شما اعتبار حرفه‌ای می‌بخشد. این اعتبار می‌تواند در ارتباط با مشتریان، کارفرمایان و همکاران شما مفید باشد و به شما کمک می‌کند تا به عنوان یک مهندس معتبر و قابل اعتماد شناخته شوید.


 

3. امکانات دریافت و یا ارائه آموزشی و حرفه‌ای:

عضویت در سازمان نظام مهندسی به شما امکان می‌دهد تا از امکانات آموزشی و حرفه‌ای آن بهره‌برداری کنید. این امکانات می‌توانند شامل دوره‌های آموزشی، کنفرانس‌ها، سمینارها و منابع آموزشی متنوعی باشند که به شما کمک می‌کنند تا در حرفه‌ی خود به‌روزرسانی داشته باشید.


 

4. شبکه‌سازی و ارتباطات گیری با قشر مهندسین برتر:

عضویت در سازمان نظام مهندسی به شما فرصتی برای شبکه‌سازی و برقراری ارتباط با سایر مهندسان می‌دهد. این ارتباطات می‌توانند به شما در به اشتراک گذاشتن تجربیات، ایده‌ها و فرصت‌های شغلی کمک کنند.


 

5. حمایت حقوقی و حرفه‌ای از امتیازات عضویت در سازمان نظام مهندسی:

عضویت در سازمان نظام مهندسی به شما حمایت حقوقی و حرفه‌ای می‌دهد. در صورت بروز مشکلات حقوقی یا اخلاقی، شما می‌توانید از این سازمان حمایت و راهنمایی دریافت کنید.

با توجه به این مزایا، عضویت در سازمان نظام مهندسی می‌تواند برای شما به عنوان یک مهندس، بسیار مفید و موثر باشد. از اصلی ترین امتیازات کسب پروانه اشتغال سازمان نظام مهندسی، تضمین آینده شغلی و ترقی است. 🙂

 

 

مزایای داشتن پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی چیست؟

چه کار کنیم تا در آزمون قبول شویم؟

ما در مطلبی جداگانه به این موضوع پرداخته ایم که «چگونه در آزمون نظام مهندسی قبول شویم» میتوانید سری به این مطلب بزنید، اما همینجا بگوییم که شرط اول برای قبولی در آزمون، برنامه ریزی درست و مطالعه و شرکت در دوره های آمادگی است. در زیر دوره های متنوعی به شما معرفی شده است. با شرکت در دوره های جامع  (ویژه افرادی که زمان دارند) و پکیج فشرده (ویژه شب امتحانی ها) احتمال قبولی خود را به حداکثر برسانید تا از مزیت های دریافت پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی بهره مند شوید.

 

لینک، دوره و مطالب مهم برای  قبولی مهندسین برق و کسب مزایا

پکیج های قبولی در آزمون نظام مهندسی برق

سوالات آزمون نظام مهندسی برق

آموزش جامع مبحث ۱۳ مقررات ملی ساختمان 

آموزش نشریه ۱۱۰ جلد اول

آموزش نشریه ۱۱۰ جلد دوم

لینک، دوره و مطالب مهم برای  قبولی مهندسین تاسیسات مکانیک و کسب مزایا

منابع آزمون نظام مهندسی تاسیسات مکانیک    

کلاس آزمون نظام مهندسی مکانیک در قالب چند پکیج برای مهندسین هدفمند.

    اطلاعات عمومی مهندسی مکانیک مرتبط با آزمون طراحی تاسیسات مکانیکی

 آموزش مباحث مقررات ملی ساختمان_آمادگی آزمون نظام مهندسی تاسیسات مکانیکی 

اطلاعات عمومی مهندسی مکانیک مرتبط با آزمون نظارت و اجرا تاسیسات مکانیکی 

آموزش جامع نشریه 128  

سوالات متداول دانش پژوهان در مورد دوره‌ها (کلیک کنید)

لینک های مرتبط با پست

ثبت نام آزمون نظام مهندسی

نحوه مطالعه آزمون نظام مهندسی برق

نحوه مطالعه آزمون نظام مهندسی مکانیک

 

مدارک لازم جهت عضویت در سازمان نظام مهندسی

جهت عضویت در سازمان نظام مهندسی به یک سری مدارک نیاز است که شامل کاربرگ درخواست پروانه اشتغال می‌باشد و این کاربرگ توسط متقاضی پر می‌شود، گواهی سابقه کار، تسویه حساب سازمان نظام مهندسی که پرداخت آن از طریق سامانه members.tceo.ir انجام می‌گیرد، تصویر کارنامه و شماره سریال قبولی در آزمون نظام مهندسی( شما می‌توانید این کارنامه را از سازمان راه و شهرسازی و از آدرس www.inbr.ir دریافت نمایید)، تصویر از مدارک دانشگاهی که لازم است ارائه شوند، همچنین فارغ التحصیلان خارج از کشور باید اصل ارزشنامه تحصیلی خود را ارائه دهند.

افرادی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته و یا مقاطع بالاتر هستند لازم است مدارک پایین تر مانند مدرک کاردانی را نیز ارائه دهند، همچنین تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم نیز باید ارائه شود. دو قطعه عکس رنگی، گواهینامه پایان دوره آموزشی رشته‌های معماری و عمران، رسید بانکی به مبلغ ۶۰۰۰۰ تومان و در نهایت تکمیل فرم با مهر و امضا جهت عضویت در سازمان نظام مهندسی لازم می‌باشند.
در اینجا ذکر این نکته را لازم می دانیم که برای ارائه مدارک حضور شخص متقاضی لازم است، همچنین شما می‌توانید جهت کسب آگاهی‌های بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید، مشاوران و کارشناسان ما پاسخگوی سوالات تخصصی شما هستند.

 

بررسی شرایط عضویت متقاضیان در سازمان نظام مهندسی

جهت عضویت در سازمان نظام مهندسی لازم است متقاضیان شرایطی داشته باشند، ما در جدول زیر این شرایط را بیان کرده ایم، لازم به ذکر است که افرادی که دارای مدرک کارشناسی رشته‌های هفتگانه ساختمان هستند، اما مدرک کاردانی آنها رشته دیگری است، عضویت در سازمان نظام مهندسی ساختمان برای آنها امکان پذیر نیست.

متقاضی باید متولد استانی باشد که در آن، درخواست عضویت داده است و یا حداقل ۶ ماه قبل از درخواست عضویت در آن استان سکونت داشته باشد.

شما باید دارای مدرک کارشناسی و یا بالاتر در یکی از رشته های هفتگانه مهندسی ساختمان که شامل تاسیسات مکانیکی، تأسیسات برقی، معماری، نقشه برداری، شهرسازی، عمران و ترافیک باشید.

برای عضویت در سازمان نظام مهندسی در یک استان نباید در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان های دیگر عضو باشید.
اگر عضو نظام کاردانی هستید، عضویت در دو سازمان به صورت همزمان برای شما امکان پذیر نیست و لازم است عضویت در نظام کاردانی را لغو نمایید و گواهی آن را اسکن نموده و در سامانه ثبت کنید.

 

سخن آخر در مورد مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی

برای بسیاری از مهندسان همواره این پرسش وجود دارد که عضویت در سازمان نظام مهندسی و کسب پروانه اشتغال چه ارزشی دارد؟ در پاسخ به این سوال لازم است گفته شود که با وجودی که در بازار کشورمان نظام مهندسی سهمیه چندانی ندارد، اما با داشتن پروانه اشتغال در واقع شما یک اعتبار بزرگ دارید و اگر بخواهید پروژه ای را انجام دهید و یا در جایی استخدام شوید، پروانه اشتغال بسیار کمک کننده است.
در پایان این مطلب به صورت خلاصه به یک سوال متداول پاسخ داده می شود و آن سوال این است که مزایای عضویت در سازمان نظام مهندس ی چیست؟ مهم ترین مزیت عضویت در این سازمان دریافت پروانه اشتغال و کسب جایگاه و تضمین آینده شغلی است و البته مزایای دیگری نیز دارد.

4.8/5 - (5 امتیاز)
دیدگاه‌ها ۲
ارسال دیدگاه جدید